Photo : Nicolas Ilinski


 
 

DISCOGRAPHIE

 

Comme leader ou co-leader :

DIDIER MALHERBE / ERIC LÖHRER : Nuit d'ombrelle
(Double CD - Naive 2011)

ERIC LÖHRER QUARTET : SÉLÈNE SONG
(Subsequence 2008)

ERIC LÖHRER : EVIDENCE
(Siesta 1998 / Subsequence 2008)

OLYMPIC GRAMOFON
(Pee Wee 1996 / Label Bleu 2003)

ERIC LÖHRER TRIO : DANS LE BLEU
(Siesta 1992)

ERIC LÖHRER TRIO
(Blue Line 1989)

OPEN AIR : ATTITUDES
(Musidisc 1992)

OPEN AIR
(Musidisc 1991)


Comme sideman :

HADOUK QUARTET : Le Cinquième Fruit
(Naive 2016)

KELLYLEE EVANS : Come On
(Decca 2015)

HADOUK QUARTET : Hadoukly Yours
(Naive 2014)

KELLYLEE EVANS : I Remember When
(Universal Jazz 2013)

HADOUK TRIO : AIR HADOUK
(Naive 2010 )

IBRAHIM MAALOUF : DIACHRONISM
(MisterProd / Discograph 2009)

ELECTRIC MOP : POP
(Chief Inspector 2008)

JULIEN LOURAU : VS RUMBABIERTA / FIRE & FORGET
(Label Bleu 2007, 2005)

ALMO : ELEVEN LOVE INVENTIONS / UNLOCKED
(Unlocked 2007, 2005)

JEANNE CHERHAL : L'EAU / 12 FOIS PAR AN
(Tôt ou Tard 2006, 2004)

JEANNE CHERHAL À LA CIGALE
(DVD Tôt ou Tard 2007)

ERIC BARRET : MY FAVOURITE SONGS
(Blue Marge 2003)

SUPERPHENIX
(Tristar/Sony 1999)

RED WHALE : MOZOL / QUEEKEGG
(Milan/BMG 1994, Maracatu 1991)

JEAN MICHEL PILC : BIG ONE
(EMP 1993)

...